Huisregels - S.V.R. Camping en Kampeerboerderij De Riegheide
Kampeerboerderij Marieke
Kampeerboerderij Marieke
Kampeerboerderij Marieke

Huisregels Kampeerboerderij

Rookverbod:

In de hele accomodatie geldt een rookverbod! Buiten dienen de sigarettenpeuken in de daarvoor bestemde bakken te worden gedeponeerd.

Aankomst & vertrek:

Bij aankomst dient u een namenlijst in te leveren met daarop de namen van degenen die in de accommodatie verblijven. Als er tijdens het verblijf veranderen optreden in de groep moet dit worden doorgegeven aan de beheerder die het verandert op de namenlijst. Op woensdag en vrijdag moeten de slaapzalen om 10.00 uur leeg en veegschoon zijn. Om 12.00 uur moet de hele accommodatie leeg en geveegd zijn. Op zondag moeten de slaapzalen om 12.00 uur leeg en veegschoon zijn en de hele accommodatie om 15.00 uur leeg en geveegd. In overleg met de beheerder kunnen die tijden evt. aangepast worden.

Nachtrust:

Tussen 23.00 – 8.00 uur geldt de nachtrust. Avond- en nachtwandelingen, droppingen en nachtspelen dienen geen overlast te bezorgen aan andere gasten. Zorg ervoor dat de laatste groep de gebruikte materialen meeneemt.
Respecteer ook buiten ons terrein (bv. tijdens een dropping) de nachtrust en eigendommen van anderen. 
Megafonen/toeters/radio's en ander versterkt geluid dient zodanig gebruikt te worden dat het geen overlast voor anderen veroorzaakt.

Brandveiligheid:

Bij de ingang van de accommodatie hangt een ontruimingsplan. Neemt u hier aub. kennis van. In de accommodatie zit een brand meld installatie die rechtstreeks is doorverbonden met de meldkamer. Bij onterecht gebruik van brand meld installatie en/of andere brandblusapparatuur worden kosten in rekening gebracht.
Nooduitgangen in Marieke en Brammert mogen niet als normale uitgang worden gebruikt. De noodverlichting mag niet worden afgeplakt of uitgeschakeld.
Waxinelichtjes mogen alleen in potjes worden gebruikt. Nooit los op de tafel of in de vensterbank. Open vuur en vuurwerk in en om de accommodatie en in het bos zijn te allen tijde verboden.

Hoeslakens:

Hoeslakens zijn verplicht voor eigen hygiëne en voor de hygiëne van de gasten na u, een slaapzak alleen is niet voldoende. Het hoeslaken moet tijdens het verblijf goed om het matras blijven zitten. Mocht u het hoeslaken vergeten zijn, dan kunt u bij de receptie een hoeslaken huren a € 2,00.
Als we tijdens het verblijf constateren dat er geen hoeslaken wordt gebruikt, dan moet er alsnog één worden gehuurd a € 3,00.
Op de slaapzalen mag niet worden gegeten en gedronken.
Er mag niet met schoenen op de matrassen worden gelopen.

Vuilnis & Etensresten:

De vuilnis moet in dichte zakken naast de blokhut worden gezet. Voor glas staan er bakken. Oud papier moet in de blokhut. Alle etensresten moeten in de daarvoor bestemde bakken bij de blokhut worden gedaan.Er mogen geen etensresten in de gewone vuilnisbak. Onze dieren lusten alles!

Schoonmaak:

Bij vertrek moet de accommodatie veegschoon worden achtergelaten. Dit houdt in dat in de slaapzalen de matrassen opgestapeld worden en de bedden en vloeren geveegd.
De overige ruimtes en trappen moeten worden geveegd.
Vegen door kinderen moet altijd door een volwassen begeleider worden gecontroleerd.
Vuilnisbakken en toiletemmertjes moeten worden geleegd.
Gebruikte dweilen en/of doeken kunt u in een emmer buiten neerzetten. Ze mogen niet in de vuilnisbak.
Het buitenterrein waar gebruik van is gemaakt moet netjes worden achtergelaten, dit geldt ook voor het bos waar in gespeeld is.
Het inventaris binnen en buiten moet worden teruggezet op de plaats waar het vandaan komt. Wij verzorgen de eindschoonmaak.

Parkeren:

De auto's moeten op de parkeerplaats worden geparkeerd.
Vermijd het rijden rondom de accommodatie zo veel mogelijk ivm. de veiligheid van spelende kinderen.
Na 23.00 uur geen auto's meer binnen het hek.

Kampvuur:

Er is mogelijkheid om een kampvuur te houden, dit moet altijd in overleg met de beheerder. Wij verzorgen het hout, er mag in het bos niet gesprokkeld worden. Er kan evt. door 2 verschillende groepen op één avond kampvuur worden gehouden. De 1e groep van 21.00 - 22.30 uur en de 2e groep van 22.30 - 24.00. Het vuur wordt uiterlijk om 24.00 uur door ons gedoofd. De kosten zijn € 20,00. Een kampvuur kan alleen worden gehouden als de weersomstandigheden het toelaten. Een kampvuur moet voor 18.00 uur bij de beheerder aangevraagd worden.

Bakker:

Via de receptie kan er brood voor de volgende dag worden besteld. De bakker brengt het brood voor 8.00 uur. Op zondag komt de bakker niet.

Wasmachine:

In de sanitairruimte van de campinggasten staat een wasmachine. Deze kan indien nodig gebruikt worden. De kosten zijn € 3,50 per wasbeurt, te betalen bij de receptie. Bij de receptie zijn wastabletten te koop a € 0,50. Wilt u deze info bij vertrek weer op de keukentafel terugleggen? Bij vragen kunt u ten allen tijde bij de beheerder terecht.

Heeft u opmerkingen en/of tips voor ons, dan horen we dat graag. Er is een folderrek in de wasruimte van de campinggasten. Hier kunt u zien wat er in de omgeving te doen is.

Telefoonnummers:

Coop 0591 392310
Slagerij Veerbeek 0591 381330
Cafetaria Jor's Molenzicht 0591 381714
Cafetaria De Oude Reus 0591 387221
China Delight 0591 381895

S.V.R Camping & Kampeerboerderij
De Riegheide

Fam. van der Velde
Slenerweg 85
7848 AG Schoonoord (Drenthe)
Tel: 0591-381483
info@deriegheide.nl

home footer